Votre recherche
Arrivée :
Départ :
Region :
Ville :
Catégorie :
Nombre de personnes

Hostellerie De Hamert

Hamert 2, Wellerlooi

Hostellerie De Hamert
Descriptif

Kiezen voor Hostellerie de Hamert is op de eerste plaats kiezen voor lekker verwennen. Weg van alle drukte. Wegdromen aan de oevers van de traag stromende Maas. Onderdompelen in de juiste combinatie van perfecte stijl en Limbourgondische gastvrijheid. Genieten van al het goede dat moeder aarde te bieden heeft. En dat alles in een ambiance die de sfeer uitademt van een oude herberg, maar dan met het comfort van vandaag. Welkom!

Informations sur l'hôtel

Hostellerie de Hamert is een oase van rust en comfort ingeklemd tussen de rivier de Maas en het Nationale Park de Maasduinen. De hotelkamers zijn ruim opgezet en voorzien van alle denkbare luxe, zoals een bubbelbad. Alle balkons hebben uitzicht op de Maas of het bos. In de directie omgeving vindt u wandel- en fietsroutes. Het restaurant is klassiek frans met een hedendaagse touch. De keuken werkt met seizoensgebonden streekproducten.

Aux alentours

Vanuit de Hamert kunt u vele kanten op. Voor de natuurlief hebber is er natuurschoon in overvloed. De uitgezette wandelingen in Landgoed de Hamert beginnen tegenover de Hostellerie. De natuurgebieden de Ravenvennen, de Bergerheide en de Schuitwaters vindt u op een steenworp afstand.

Hetzelfde geldt voor de Kasteeltuinen Arcen, Nederlands mooist aangelegde tuin voor vaste planten. Met het veerpontje bent u over de Maas binnen een kwartier in Streekboerderijmuseum "De Locht" te Horst/Melderslo, dat tevens onderdak biedt aan het Nationaal Asperge- en Champignonmuseum.

Binnen een straal van 25 km vindt u verder: het Nationaal Oorlogs- en Verzetsmuseum (Overloon); de Botanische Tuin en het Missiemuseum(Steyl); het Museum Van Bommel-Van Dam en het Goltziusmuseum (Venlo); Stoombierbrouwerij Arcen en Jeneverstokerij "De IJsvogel" (Arcen) en de Reulenhof (Ottersum).

Net over de grens ligt het bedevaartsoord Kevelaer en ongeveer een half uur rijden en u bent midden in het centrum van Düsseldorf: de Kö.Transports

VANUIT DE RANDSTAD

Vanuit de Randstand (Rotterdam/Den Haag) volgt u na de Brienenoordbrug de A15 richting Nijmegen. U blijft op de A15 tot knooppunt Valburg, waar u de A50 richting ?s-Hertogenbosch/ Nijmegen neemt. U verlaat de A50 bij knooppunt Ewijk en neemt de A73 richting Nijmegen/Ven­lo/Keu­len. U blijft de A73 richting Venlo volgen, uitrit 9 Helmond/Ven­ray/Oostrum. Bij deze uitrit verlaat u de A73. Bij de verkeerslichten aan het einde van de uitrit slaat u rechtsaf richting Wanssum. U komt nu op de N270. Deze vervolgt u tot over de Maas bij Well. Bij de verkeers­lichten slaat u rechtsaf richting Venlo.U bent nu op de N271 en vervolgt deze in zuidelijke richting. Na ± 7 km (laat het dorpje Weller­looi links liggen) vindt u Hostellerie De Hamert aan
uw rechterhand, direct aan de Maas.


VANUIT HET NOORD-WESTEN EN MIDDEN

Vanuit de Randstad (Amsterdam/Utrecht/het Gooi) oriënteert u zich op Utrecht. Bij Utrecht (knoop-punt Oudenrijn) neemt u de A12 richting Arnhem. Voor Arnhem, bij knooppunt Grijsoord, neemt u de A50 richting Nijmegen/'s-Hertogenbosch. Op de A50, bij knooppunt Ewijk, neemt u de A73 richting Nijmegen/Venlo/Keulen. U blijft de A73 volgen richting Venlo tot uitrit 9 Hel­mond/Venray/Oostrum. Bij deze uitrit verlaat u de A73. Bij de verkeerslichten aan het einde van de uitrit slaat u rechtsaf richting Wans­sum. U komt nu op de N270. Deze volgt u tot over de Maas bij Well. Bij de ver­keerslichten slaat u rechtsaf richting Venlo. U bent nu op de N271 en vervolgt deze in zuide­lijke richting. Na ± 7 km (u laat het dorpje Wellerlooi links liggen) vindt u Hostellerie De Hamert aan uw rechterhand, direct aan de Maas.


VANUIT HET NOORDEN EN OOSTEN

U oriënteert zich op Arnhem en volgt vanaf hier de A50 richting Nijmegen/'s-Hertogen­bosch. Bij knooppunt Ewijk neemt u de A73 richting Nijmegen/Venlo/Keulen en vervolgt de route zoals hier boven staat omschreven


VANUIT HET ZUIDEN

U oriënteert zich op de A2 Maastricht - Eindhoven. Op de A2 neemt u de uitrit Venlo/ Grat­hem en u komt op de N273 (Napoleonsbaan). Deze volgt u tot knooppunt Zaarderheiken. Bij Zaarderheiken kiest u de A67 richting Venlo/Duis­burg/Velden. U gaat de Maas over en neemt de eerste uitrit (nr 40) Venlo Noord/Velden/Kasteeltuinen. Onder aan de afrit bij de verkeerslichten slaat u linksaf richting Velden/Kasteeltuinen. U bent nu op de N271. Deze volgt u 14km in noordelijke richting. Na de plaats Arcen vindt u Hostellerie De Hamert aan uw linkerhand, direct aan de Maas.

Restauration

Daar is het om én mee begonnen: verrukkelijke culinaire creaties. De keukenbrigade zorgt voor een steeds wisselende maar bovenal verrassende spijskaart. Seizoenspecialiteiten, die worden gecomponeerd met ingrediënten uit de streek.
Zoals asperges, die bij ons van half april tot eind juni 'gevierd' worden. En wat te denken van paddestoelen en wild in herfst en winter? Of de vele visgerechten die de ware gourmet doen watertanden' Voeg bij al dit lekkers de befaamde wijnkelder en u zit goed in De Hamert.


Informations supplémentaires
 • Restaurant
 • Vergader-/feestzaal
 • Bar
 • Terras
 • Rookvrije kamers
 • Gratis parkeergelegenheid
 • Internetvoorzieningen
 • Kluisje
 • Wandelen
 • Fietsen
 • Fax / kopieerapparaat
 • Wi-Fi / draadloos netwerk
 • Gratis Wi-Fi
 • Alle openbare en privé-ruimtes zijn rookvrij

The hotel descriptions and information provided were communicated by the hotel itself on 09/04/2012. We are unable to check the exhaustiveness and reliability of the information provided and we decline all liability for contents put on line so it is up to you to ask the hotel management about the availability of the facilities and services offered.

Hôtels proches

Nederlandse Français English Deutsch Italiano Español | Design : Webstore

Warning: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_6706c978b950f3ed0a97ab0ff1d88111, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0